The regular guys


Därför skapades Ballsack. 

Det började när våra familjer satt över en middag och pratade barndomsminnen. Hur kungligt det var med limpa på cykeln. Hur hockeyfrillan kom till. Hur våra kalsonger som tonåringar satt och såg ut. Våra fruar skrattade så dom grät, och frågade oss hur en kalsong ska se ut idag. Vi tittade på varandra, och förstod direkt. Vi måste skapa kalsongernas kalsong. Vi blev Nerds igen. På samma sätt som på 80-talet när vi programmerade vårt första datorspel på commodore 64:an.

Så skapades Ballsack. 

Vi beställde hem kalsonger från hela världen. Det blev lite dyrt, men tänkte att i värsta fall har vi kalsonger resten av livet. Vi ville verkligen hitta dom bästa sakerna, och sätta ihop till en kalsong. Vi testade och dissekerade dem, lärde oss allt om textilteknik, fibrer, gsm. Vi satt t.om med en hårtork och testade luftmotståndet genom alla tygerna. Riktiga Nerds!

Till slut hade hittat den magiska formeln. De perfekta måtten. Det perfekta materialet. Nu skulle de bara sättas ihop. Vi beställde hem tillverkningsprover på vårt arbete. Vi vände oss till fabriker som tillverkade standardkalsonger. Du vet dem man hittar i alla butiker. Det vi fick var en blandning av billig plastpåse och plagg till Barbies Kent. Ok, vi hade visionen och drivkraften, men saknade en fabrik som ville göra något annat än klassiska kalsonger. Någon som tyckte det var roligt och kände stolthet i att tillverka något riktigt riktigt bra.

Aldrig ge upp!

Vi hittade vår kille Jason. Vi kämpade tillsammans under 6 långa månader, och helt plötsligt uppenbarade den sig. The Holy Grail! Kalsongernas Gud! Vi skålade, och andades ut en sekund. Lyriska tillverkade vi 100st, som nu skulle testas. Vi skickade kalsonger till rörmockare, cyklister, pappor, motorcyklister, skidåkare, kostymnissar, maratonlöpare, kroppsbyggare, gamers, osv över hela Sverige. Testperioden löpte mot sitt slut, och så kom domen.

Domen:

Kalsongernas David VS. Goliath

Vi hade skapat en kalsong som trotsade kalsongjättarna. En kalsong så uppskattad, att användarna inte ville gå tillbaka till sina vanliga kalsonger. De ville beställa fler redan innan vi ens kommit ut på marknaden. Ok, då saknades bara namnet.

Dags för namnet

Glöm alla snygga och fancy namn. Vi är inte dem. Enkelt. Vi är Ballsack, precis som dom som bär dem. Vi är en familj. Välkommen.

Tack för att du orkade läsa.

//Petter & John - The Ballsy Brothers