Vi ser alla olika ut.

Vår stretch- och form är designad för att anpassa sig till din kropp, oavsett kroppsform. När du går till gymmet, slappar i soffan eller dansar hela natten, kommer kalsongerna stanna på plats och ge dig en skönare vardag.

SIP-FIT

Ballsack är designade med längre ben för att undvika att de kryper upp och ge skav i ljumsken. Vi har även tänkt på den berömda brevlådan där bak som kan uppstå när du böjer eller sätter dig. Du får förbättrad rörelsefrihet och komfort hela dagen.

Färre sömmar = Mindre skav

Slut med irriterande sömmar och obekväma skavningar. Med färre sömmar känns våra kalsonger knappt på, vilket ger dig en frihetskänsla (Nästan som att vara naken).

Håller formen. Tvätt efter tvätt.

Ballsack håller sig så bra, att du kommer ha en "nykänsla" varje gång du öppnar kalsonglådan. Vi har alla satt på oss gamla urtvättade kalsonger, som man sedan gått med hela dagen. Nu är det slut på det.

Älskad av användarna.

Man är aldrig bättre än vad kunderna säger. Vi är två barndomsvänner från Uppsala som ville skapa en grym kalsong. Att tusentals nöjda män använder dom gör oss otroligt stolta. Välkommen till Ballsack-familjen.

4,7 / 5 Google Reviews